Algemene Voorwaarden

Betalen

Bij Vijf voor Vijf betaal je eerst je factuur.  Zodra je betaling door ons is ontvangen, wordt je bestelling verzonden.  Houd er wel rekening mee dat wanneer je kiest voor bankoverschrijving en niet Ideal het soms enkele dagen kan duren voordat de betaling bij ons zichtbaar is.

Verzenden

Zodra de betaling bij ons binnen is zullen wij de artikelen klaar maken om te verzenden. Afhankelijk van het totaal aantal bestelde artikelen zal worden bepaald of het een brievenbus verzending of een pakketpost verzending zal zijn. Het kan dus zijn dat je een artikel uit ‘brievenbus kadootjes’ bestelt samen met iets dat niet door de brievenbus past. Dan wordt dit automatisch een pakket verzending. Of meerdere ‘brievenbus kadootjes’ die doordat ze samen worden gevoegd niet meer door de brievenbus passen.


De verzendkosten van een brievenbus verzending zijn afhankelijk van de zwaarte van de enveloppe. Voor brievenbus post binnen Nederland betaal je € 1,46 voor een envelop en € 3,95 voor een brievenbuspakketje. De kosten voor het verzenden van een pakket tot 10 kg zijn € 7,50. Vanaf 50 euro wordt je bestelling gratis verzonden. Je kunt ook kiezen voor (gratis) afhalen of lokale bezorging tegen een klein tarief in de genoemde postcodegebieden.

Retourneren

Wanneer je je bestelling wilt retourneren dan kan dit binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de artikelen. De artikelen moeten wel in originele verpakking, onbeschadigd en in ongebruikte toestand worden terug gestuurd. Mail ons op info@vijfvoorvijf.com dat je iets retour stuurt. Wij sturen je dan de gegevens toe.

Zorg ervoor dat het pakket voldoende gefrankeerd is. Voeg ook een begeleidend briefje bij met je Naam, Adres, IBAN en je Ordernummer. Zo kunnen wij alles zo snel mogelijk terug vinden en je geld binnen 30 dagen terug storten.